in

Ce înseamnă atunci când cel cu care conversezi vorbește foarte tare (www.antena3.ro)

Tonul vocii joacă un rol extrem de important în comunicarea umană și poate dezvălui multe despre starea emoțională, intențiile sau personalitatea unei persoane. Chiar și atunci când cuvintele sunt neutre,

poate adăuga semnificație sau poate modifica percepția asupra mesajului.

Teodora Mețiu, trainer și speaker motivațional, a explicat în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN ce spune despre o persoană faptul că vorbește tot timpul tare. 

”Există mai multe voci, cuvinte și gesturi ale unei persoane încrezute. De exemplu, încrezutul care are o personalitate narcisistă, de obicei acolo unde este un încrezut există și o mică personalitate narcisistă, îți va vorbi doar despre el, și doar el, el, el, el… tu nu ai loc în discuția aceea.

Dacă tu încerci să discuți despre altceva, o să te asculte pentru două secunde după care conversația o să revină la el. El trebuie să spună în permanență cine este el. Acest arogant are nevoie să spună cine este el. Deci din cuvinte așa îl recunoști, va muta conversația mereu spre el”, spune specialistul. 

”Din voce, îl vei recunoaște în felul următor. Va vorbi foarte tare, pentru că doar el este important în discuție. 

Iar din gesturi, îi vei vedea mâinile cum se îndreaptă continuu arătând spre el. Tu vei vedea tot timpul exteriorul palmelor lui, iar interiorul va fi îndreptat tot timpul către el. Este nevoia lui de a demonstra cine este el”, a explicat Teodora Mețiu în exclusivitate în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. 

 

 

 

 



Visit Web Site

Hoosier Just Revealed Its First Street-Legal Tire

Hoosier Just Revealed Its First Street-Legal Tire (www.motor1.com)

Capturaron a supuesto productor musical en Rionegro señalado de grabar pornografía infantil durante 12 años (diariodelcauca.com.co)